Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw (bedrijfs)feest, bruiloft of evenement? Of zoekt u een locatie waar u uw activiteiten en borrels kunt organiseren? Dan biedt Dorpshuis Beatrix goed verzorgde zalen , gelegen in het mooie Overbetuwe dichtbij het strandpark Slijk Ewijk. Of het nu gaat om een klein gezelschap of verwacht u veel gasten, geen probleem voor ons. Ook beschikken wij over een buitenlocatie. Deze is bereikbaar via onze nieuw aangebouwde serre.

Dorpshuis Beatrix beschikt over 2 zalen, ook is er een buitenruimte, een bruin café en een ruime serre. Zaalverhuur vanaf 2-150 personen is mogelijk. Uiteraard kunnen zalen ook in combinatie gehuurd worden.

Daarnaast is het mogelijk om een compleet buffet te laten verzorgen, maar ook het verzorgen van een lunch, koffietafel en een hapjes en drankjes behoren tot de mogelijkheden. Er is een beamer met scherm, waardoor presentaties mogelijk zijn. Veel bedrijven maken hier gebruik van, maar ook tijdens particuliere feesten biedt dit toegevoegde waarde, te denken aan foto’s op groot scherm afspelen . Dorpshuis Beatrix kan op verzoek muziek verzorgen en is er een geluidsinstallatie aanwezig met microfoons. Vraag naar de mogelijkheden!

IMG_8403 IMG_8399